BEWELYS HUBBA BUBBA "Hubba"

Bewelys Hubba-Bubba 3,5 år

             Shetland sheepdog
    BEWELYS HUBBA-BUBBA
             "Hubba"  
                     Född: 2003-08-18
                 Ögon UA, HD A, AD ej UA
e. Eastdale Classic Black Fabilius ( Ögon UA)
u. Bewelys Candy Caramelle
(Ögon UA)

  Hubba är fulltandad med korrekt bett

   
     Se HubbasSTAMTAVLA HÄR!
OBS! Ni kan behöva klicka om 2 gånger på länken ibland för att kunna se stamtavlan!!!
    
   
Se FOTON på Hubba HÄR! 


       
____________________

    HUBBA
 är vår andra hund i kenneln.
  Han kommer från
BEWELYS KENNEL i Järfälla
 
 
     (
http://www.bewelyskennel.dinstudio.se/ ).
      Hubba föddes den 18 augusti 2003.

Hubba kom som en frisk liten fläkt in i vårt hem oktober 2003. Glad och modig acklimatiserade han sig väldigt snabbt i hemmet, och Tjabo började tycka om den lilla krabaten ganska fort fastän han ofta var som ett litet morrande monster mot honom.

Men Hubba hade tyvärr lite otur som valp och föll från sängen när han bara var ett par månader, han blev ganska omtöcknad - så gott som avsvimmad ett tag - och efter några veckor så började han halta på vänster framben...
Det visade sig när vi tog 1-års röntgen att han hade fått lindrig artros på vänster armbåge och det har nog till 99% uppstått av skadan, sa veterinären till oss.
I dag så lider han inte av det, vad vi kan se....han busar och springer för fullt....men det händer att han får en liten vaggande gång ibland...förmodligen när han är överansträngd.

Hubba är mycket gossig och charmar alla som kommer och hälsar på....vi brukar kalla honom "pensionärshunden"....för om någon bara sitter och kliar honom så är han helnöjd och kan sitta still hur länge som helst!...Men slutar han/hon klia honom, så ställer han sig på bakbenen och krafsar med frambenen tills dom börjar klia igen!

Utställning är ett av det tråkigaste Hubba vet.....oftast så står han och gäspar framför domaren...och när han rör sig i ringen så är svansen så hög som den bara kan bli på en sheltie...och ingenting hjälper för att få ner den....till mattes stora förtret!!!!
 '

Han har inte fått en enda tvåa på någon utställning under de tre första åren ....fast han är ganska flitigt utställd!...Men svansen har bara blivit högre med åren...och då började tvåorna ramla in....så nu får vi avvakta ett tag och se om det blir "hokus pokus" och svansen helt plötsligt vänder neråt!!!!


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.10 | 15:40

Hej
Lån erbjudande att lösa din olika skulder till 24 timmar kontakta mig för mer information kontakta oss för dina lån personliga: express.lan.privat@gmail.com

...
24.10 | 15:14

Hej
Vi har kapacitet att ge företag och personliga krediter / lån till företag och enski lda till 3% ränta. E-post: christian.berger1942@gmail.com

...
24.10 | 15:13

Hej
Vi har kapacitet att ge företag och personliga krediter / lån till företag och enski lda till 3% ränta.
E-post: christian.berger1942@gmail.com

...
24.09 | 15:12

erbjuda lån mellan synnerligen allvarlig och ärlig i 72 timmar i Frankrike Kontakta E-post: guillardchantal04@gmail.com

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS